perjantai 6. huhtikuuta 2012

Perussukat perusjaloille


On se kumma kun nurkissa ei ole tarpeeksi sopia villasukkia vaikka mielestäni niitä aika paljon olen jo ehtinyt neuloa. Ilmeisesti olen aina antanut ne jollekulle toiselle.

Jo syksyllä huomasin, että minulla ei ole kuin yhdet suhteellisen ohuet villasukat, jotka mahtuvat mukavasti nilkkureideni sisään. Totesin siis tarvitsevani ainakin yhdet lisää. Ostin langat heti Pirkkahallin käsityömessuilta marraskuussa, mutta tovihan siinä meni ennen kuin sain ne valmiiksi. Neulomistahtini on kyllä kertakaikkiiaan hidastunut sen jälkeen kun siirryin opiskelijaelämästä työmaailmaan. En vain enää tahdo jaksaa kutoa samaa tahtia kuin silloin kuin istuin luennoilla, kirjoitin kotona esseitä ja luin tentteihin. Mutta niin se kai menee: elämäntilanteet muuttu...


Peruspertsan sukat
Lanka: Zwerger Garn Opal
Puikot: 2,5 mm


P.S. Seuraavat sukat, jotka saan valmiiksi ovatkin sitten neulottu yhtaikaa pyöröpuikoilla. Uuden oppiminen on kivaa! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan väriset sukat. Valtavan kauniit ovat myös edellisten postauksiesi lapaset ja pipo! Olisi ihana saada niihin ohje. Kirjoittaisitko...? :)
Sari

Marjukka kirjoitti...

Kiitos! Pidin kyllä päiväkirjaa pipoa ja lapasia varten, mutta en ole vielä mitenkään ehtinyt saada niistä ohjetta aikaiseksi. Ehkä jonain päivänä. :)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kauniit, istuvat sukat! Ihailen kärsivällisyyttäsi, neulot neljästi tumput että hyvä tulee! Lopputulema on kyllä ihana.